Det skjer hver eneste dag. Ingenting er vel verre enn å komme til bilen sin og se at noen har bulket borti. Men hva gjør du om det er du som har bulket borti noen?

Det er virkelig fort gjort. En dør som åpnes litt for fort, en svingbue som ble litt annerledes enn du hadde sett for deg? Kanskje er parkeringsplassen trang, og det er lenge siden du har lukeparkert. Det er mange grunner til hvorfor det på ingen måte er rart at vi av og til kommer i skade for å bulke borti andre sine biler.

Kanskje er du ikke engang bilist selv, men syklist? Og presterer å sykle rett på en bil og lage bulk.

Nå er det ikke lenger slik at en ripe eller en bulk trenger koste en formue. Selskaper tilbyr bulkretting og spesielle lakkegringsmetider som gjør at de på ingen måte må byttes en hel skjerm bare fordi det er en skrape i lakken eller en liten nesten usynlig bulk.

Dermed er det stadig lettere å gjøre det som er rett, nemlig å rekke opp hånda og si at her har du gjort en tabbe og at du vil rette opp skadene.

For å klare det, må du få kontakt med eieren av bilen. Og her kommer regnr.no inn og gir deg muligheten til å hente ut eieropplysninger for prisen av en flaske vann. Du får alt på SMS i løpet av kort tid, og deretter er det bare å søke opp eieren på gulesider.no.

Aldri har det vært lettere å gjøre det du vil at andre skal gjøre om de bulker bilen din!